lauantai 1. heinäkuuta 2017

Ikaalinen saa kiitettävän arvosanan

Viisi lomapäivää Ikaalisten kylpylässä ja paikka saa meiltä kiitettävän arvosanan. Buffetruoka oli suurinpiirtein samanlaista päivästä toiseen, mutta tärkeintä oli se, että mun ei tarvinnut kokata. Vaikka huoneemme oli pieni ja tuskaisen kuuma, niin pojat nukkuivat matkasängyissään hyvin, joten sekin puoli sujui.

Viiden päivän aikana ehdimme tehdä monta juttua. Sadepäivän ohjelmassa oli Titi-Nallen talo, jossa riitti leikittävää vaikka isot nallet hieman pelottivatkin. Yhtenä päivänä ajoimme puolen tunnin matkan päässä olevaan Kiviniityn kotieläinpuistoon, jossa riitti ihmeteltävää moneksi tunniksi. Kiviniityssä oli eläinten lisäksi peikkometsä, tramppoja, leikkipuisto, polkuautoja, sähkömönkkäreitä ja grillikatokset eväiden syömistä varten. Paikasta löytyi siis kaikki mahdollinen lapsiperheen kesäpäivän viettoa varten. 

Ikaalisten kylpylässä oli myös tehty kaikki mahdollinen pienten lasten viihtymiseksi. Kylpylän lastenmaailman vesi oli todella lämmintä, vesileluja oli paljon, liukumäkiä oli sekä isoille että pienille. Perhesaunan telkkarissa pyöri nonstoppina Titi-Nallen videot. 

Samaan aikaan Ikaalisissa lomaa oli viettämässä entuudestaan tuttuja liikuntavammaisten lasten perheitä, ja uusiakin tuttavuuksia syntyi. Lomasta jäi erittäin hyvät fiilikset. Nyt matka jatkuu kohti Oulua. Ajomatkaa yhdelle päivää kertyy melkein 500 kilometriä. Rankka päivä tiedossa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti