maanantai 26. kesäkuuta 2017

Tuetulla lomalla Ikaalisten kylpylässä

Pääsimme cp-liiton tuetulle perhelomalle Ikaalisten kylpylään. Tiedossa on viisi vuorokautta valmista ruokaa ja leppoisaa lomailua lauantaihin asti. Mukana on myös kaksi tuttua perhettä viime kesän sopeutumisvalmennuskurssilta.

Emme ole aikaisemmin olleet Ikaalisissa, mutta olin kuullut huhuja, että se on huippu paikka lapsiperheille. Ensimmäinen fiilis ei ihan ollut sellainen. Meidät majoitettiin ikivanhaan ja kulahtaneeseen hotelliin, jossa on turkasen kuuma (26 astetta kun ulkona 12 ja vesisade) eikä ilmanvaihtoa. Olemme koko perhe kahden hengen huoneessa, mihin on ahdettu minikeittiö ja kaksi vauvojen matkasänkyä.

Päivällinen oli keskinkertaista buffetruokaa, jossa oli onneksi ajateltu myös lapsia. Ruokailun jälkeen löysimme leikkihuoneen, joka on sateisten päivien pelastus. Siellä on joitakin leluja ja abc-tyylinen kiipeilypaikka pallomerineen.

Iltapala oli meidän mielestä niin surkea, että huomenna pitää käydä kaupassa ostamassa omat iltapalavermeet hotellihuoneeseen.

Kunhan vesisade taukoaisi, niin tämäkin paikka näyttäisi paremman puolensa. Huomenna mennään testaamaan kylpylä. Saa nähdä, miten kaksi vettä arastelevaa poikaa suhtautuu roiskeisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti