keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Lomapäiviä ja mökkikuumetta

Viikko on taas vierähtänyt ja loman loppu alkaa häämöttää. Täytyy tunnustaa, että päiväkodin jatkuminen on mielessä joinakin päivinä useamman kerran. Jotkin päivät koostuvat pelkistä uhmakiukuista, äitiin tarrautumisesta ja alituisesta kitinästä eikä omaa lepohetkeä ole hetkeäkään. Näinä päivinä tukiverkoston ja hoitoavun puuttuminen taas korostuu ja meidän vanhempien jaksaminen on vaarassa.

Olemme hengailleet poikien kanssa lähinnä kotinurkissa. Olemme tehneet pieniä retkiä lähiseudulle kuten Koiramäen pajutalliin ja Haltialaan, pyöräilleet asukaspuistoihin aurinkoisina päivinä ja tapelleet sateisina päivinä kotona.
Viimeisten viikkojen aikana minun ja Isimiehen on vallannut erittäin korkea mökkikuume. Mietimme pitkään, olemmeko kesämökki-ihmisiä. Ja vastaus on kyllä. Haluamme oman mökin, jossa voi viettää viikonloppuja ja lomaviikkoja lasten kanssa.

Olemme pohtineet tärkeimpiä kriteerejä mökin etsinnälle, ja ehdottomasti tärkeimpiä hinnan ohella ovat sijainti ja etäisyys. Sähköjä emme tarvitse (aurinkopaneelit ovat nykyään tehokkaita) ja juokseva vesikin on turha ylellisyys. Olen nyt käyttänyt mökin etsintään netistä lukemattomia tunteja ja sen lisäksi ajanut 800 kilometriä katsomassa paikan päällä sopivia ehdokkaita. Sitä sopivaa odotellessa...

Viime kertaiseen postaukseen liittyen: molemmilla pojilla on taas vaipat (aina ja kaikkialla).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti