maanantai 6. helmikuuta 2017

Junnusängyt saapuivat vihdoin

Vihdoinkin ne saapuivat. Ostin sängyt jo marraskuun lopulla ja toimituksen piti kestää 2-3 viikkoa. Loppujen lopuksi siinä meni yli kaksi kuukautta. Pitkän pohdinnan ja vertailun jälkeen päädyimme kotimaiseen Liisa pieni kerrossänkyyn. Aluksi sängyt ovat erillään, mutta tarkoituksena on laittaa ne päällekkäin mahdollisimman pian eli heti, kun pojat ovat tottuneet niissä nukkumaan. Lastenhuone on melkoisen ahdas tällä hetkellä, vaikka sängyt ovatkin normaalia pienemmät kooltaan, patjakoko on 70 x 155 cm.
Sängyt ovat todella tukevat ja kivan näköiset. Sängynaluslaatikko tuo lisää säilytystilaa, dublot vaihtoivat paikkaa ja pääsivät laatikkoon. Haluaisin vielä jotkin ihanat päiväpeitot poikien sänkyihin. Riittääkö aika sänkyjen petaamiseen aamuisin, luultavasti ei...

Viikonloppu uusissa sängyissä nukkuen meni loistavasti. Pojat nukahtivat nopeasti sänkyihin eivätkä yrittäneet kertaakaan tulla niistä pois. Mitä tapahtuu tänä iltana, kun he ovat nukkuneet päiväkodissa päikkärit ja illalla ei väsytäkään niin paljon?

Olimme lauantaina koko aamupäivän retkeilemässä. Kävelimme lyhyen matkaa metsässä, ihmettelimme kaatuneita puita ja lumessa olevia jälkiä. Nuotiolla lämmitetyt pinaattiletut ja karjalanpiirakat maistuivat erityisen hyviltä. Upeaa, että pojat ovat jo niin isoja, että heidän kanssaan voi lähteä miniretkille ilman rattaita ja kantovälineitä. Keväällä ja kesällä aiomme varmasti retkeillä useasti. Nipsu ei tietenkään jaksa kävellä pitkiä matkoja vielä, mutta hänen intonsa on sitäkin suurempi.

2 kommenttia:

  1. Kivan näköiset sängyt! Itsekin oon miettinyt poistumista pinniksistä, mutta no..menkööt nyt vielä :D On kyllä mukavaa, että voi lähteä retkeilemään ilman isompia "apuvälineitä". Meilläkin aina huomataan kaatuneet puut - mikähän niissä on niin ihmeellistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin olisi menty pinniksissä vielä, mutta black friday -tarjouksessa marraskuussa sattui olemaan juuri nuo sängyt, joten olihan ne pakko ostaa.

      Poista