perjantai 18. maaliskuuta 2016

Loma!

Vihdoinkin.

Isimiehellä alkoi tiistaina isyysvapaa. Torstaina aamulla anivarhain oltiin lentokentällä ja nyt kirjoitan tätä Teneriffalla muiden vielä nukkuessa. Kahden viikon loma lämpimämmässä paikassa on kiireisen talven jälkeen ansaittu.

Lento meni tosi kivasti. Pojat oli sylipaikoilla, Niiskukin jaksoi yllättävän hyvin olla paikoillaan sen kuusi tuntia. Ipädistä näytetty muumivideo oli viimeinen keino, kun levottomuus kasvoi ja siihen piti turvautua muutaman kerran. Eka päivä meni hotelliin tutustuessa ja kauppojen valikoimiin perehtyessä. Näköjään espanjalaiset eivät käytä housuvaippoja tai ainakaan yhdestäkään marketista ei niitä löytynyt. Poikien syömiset on vielä auki. Meillä on ekan viikon ajan hotellissa täysihoito, joten katsotaan josko buffetista saisi heille jotain suuhunpantavaa. Syöminen onkin ainoa asia, mitä stressasin etukäteen, mutta tein itseni kanssa tiukan sopimuksen olla hermostumatta, kun mikään ruoka ei kelpaa. Kaupasta saa täysimaitoa, juokoot sitä koko reissun ja jogurttia päälle.

Niisku oli ihan villinä kun pääsi vapaana menemään rantakatua edestakaisin ilman toppavermeitä. Nipsukin tutki paikkoja omalla tyylillään, vaatteiden kestävyys on taas koetuksella. Ekana päivänä oli tosi kuuma, joten kestävämpiä farkkuja ei voi pitää pojilla, mutta legginsit menevät puhki takamuksesta aika pian Nipsun tyylillä. Nipsulla alkoi päivää ennen lähtöä kova yskä, toivottavasti alkava flunssa säilyy lievänä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti