lauantai 3. marraskuuta 2018

Hiki päässä (ja lirit housussa)

Perjantaina oli mun ja poikien vapaapäivä. Päiväkoti oli kiinni, mikä tarkoittaa sitä, että teen sunnuntaina töitä. Mulle oli selvää, että me ei olla koko päivää kotona. Aamulla nettiä selaillessa osui silmiin Duudsonit activity parkin taaperoaamu. Tiesin, että kyseinen paikka on tarkoitettu isommille, joten meidän ei kannata mennä sinne moneen vuoteen normaaleina aikoina.

Mutta perjantaiaamuisin klo 9-12 paikka on avoinna alle 6 vuotiaille (ja heidän vanhemmilleen) ja hintakin on sopuisa 10 €/perhe. Sinne siis!

Meidän lemppari: peli, jossa juostiin ja kiivettiin hiki päässä. 

Olipas meillä kivaa. Parkki oli mun näkökulmasta melkein tyhjä: muutamia perheitä ja jokaisessa aktiviteetissa sai tehdä juttuja omassa tahdissaan. Tämä on erityisen tärkeää Nipsulle, joka pelkää jäävänsä isompien lasten jalkoihin. Pelasimme kaikkia mahdollisia pelejä, kiipeilimme, juoksimme, hypimme ja pompimme. Innostuin tramppahyppelystä itsekin, enkä heti muistanut kiinnittää erityistä huomiota "niihin" lihaksiin. No arvaatte miten siinä kävi: pikku vahinko ehkä, mutta onneksi oli farkut jalassa.


Välillä pidimme pitsatauon, ja viikon paras fysioterapia jatkui sen jälkeenkin. Kolmen ja puolen tunnin jälkeen alkoivat pojat hyytyä, ja oma hikeni oli kuivunut jo monta kertaa.

Illalla Niisku sanoi jo ennen seitsemää, että hän haluaa mennä nukkumaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti