perjantai 30. joulukuuta 2016

Viikko koomassa ja jatkoa seuraa

Joulu meni yllättävän mukavasti. Otettiin rennosti ilman kelloon sidottuja aikatauluja, sovellettiin tekemistä säiden ja poikien jaksamisen mukaan ja nautittiin. Aattona vettä satoi kaatamalla, mutta ulos oli pakko mennä hetkeksi purkamaan poikien ylimääräistä energiaa. Hyvin säilyivät jätkät kuivina vitosen kirpparigoreilla ja kurahousuilla. Pukki piipahti tuomassa lahjat, joita ei onneksi ollut ylenmäärin. Jos pystyisin säilyttämään tämän joulun hillityn lahjamäärän tulevaisuudessakin, se on hartain toiveeni. Me vanhemmat olimme ostaneet vain yhden yhteisen lahjan pojille: Nipsun terapiavälineeksikin sopivat Bunchems. Ne ovat siis tuollaisia palleroita, joista voi rakentaa mitä vaan keksii.


Ehdottamasti mieluisin lahja oli paloauto, josta lähtee ääntä, valot vilkkuvat ja halutessaan sen saa myös ruiskuttamaan vettä. Molemmille oli tottakai pakko hankkia samanlaiset, onneksi pukki oli noudattanut ohjeita tässä asiassa.


Olen itse ollut jouluaatosta lähtien karmeassa flunssassa. Pientä lämpöä, järjettömästi räkää yms. Käytin kaikki mahdolliset keinot, että saisin helpotettua omaa oloa: särkylääkkeet, sinkki, nenäkannulla huuhtelu, antihistamiini, nenäsuihke ja höyryhengitys. Olo ei vaan parantunut. Päätä särki koko ajan, koska limakalvot olivat niin turvonneet ja nesteet eivät liikkuneet mihinkään. Nukkua ei voinut kunnolla. Huimasi ja oksetti. Oli pakko mennä tänään lääkäriin hakemaan järeämpiä keinoja. Jos nyt alkaisi helpottamaan tämä tauti. Sen kunniaksi, että flunssan pahin on toivottavasti kohta ohitettu, niin iltapäivällä alkoi hammassärky. Jep. Mikä tuuri. Maanantaina täytyy olla matkustuskunnossa, KUN lähdetään Dubaihin. Ilmeisesti täytyy vinguttaa luottokorttia jo etukäteen ja mennä viikonloppuna yksityiselle hammaslääkärille. Vilkaisin heidän päivystyshinnastoaan, lääkäri taitaa saada meidän lomabudjetista suuren osan.

Ja ai niin. Sekä Nipsulla että Niiskulla on korvatulehdus. Antibiootit loppuvat juuri sopivasti ennen reissuun lähtöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti