perjantai 21. lokakuuta 2016

Tavaramäärä vähenee

Lähdemme tänään viikonlopuksi vanhempieni luokse 250 kilometrin päähän. Pakkaaminen on kerta kerralta helpompaa ja raahattavan tavarapaljouden määrä vähenee kerta kerralta. Reilu vuosi sitten kesällä oli vielä tuttipullot matkassa, ja korvike ja purkkiruoka, tuttejakaan ei kannattanut unohtaa. Viime kesänä piti muistaa ottaa nokkamukit mukaan. Nokkamukeja ei enää tarvita, niistä luovuttiin vihdoin ja viimein lopullisesti viime viikolla.

Rattaat täytyy ottaa edelleen mukaan ja matkasängyt. Mutta muuten pakattava tavara on "tavallista". Eli sellaista jota itselleenkin ottaa mukaan: varavaatteita, hammasharjat, särkylääkettä, lukemista.

Vaippoja tottakai varataan matkaan meidän tapauksessa paljon. Tähän aihepiiriin liittyen: Nipsulla vatsa toimii edelleen keskimäärin 5 kertaa päivässä ja Niiskulla keskimäärin viiden päivän välein (eilen vasta peräruiskeen avustuksella). Näistä kun ottaa keskiarvon, niin pojillahan on kivan normaali tilanne suolen toiminnan suhteen, vai mitä? Maidotonta ruokavaliota on nyt noudatettu viikon ajan, ja mitään muutosta ei ole tullut. En mitään parannusta odottanutkaan, mutta jostain tämä testaus on aloitettava. Mennään vielä toinen viikko maidottomalla, että voidaan varmasti sanoa maidon olevan syytön suolisto-ongelmiin. Maidottoman ruokavalion noudattaminen on ollut todella helppoa, kun korvaavia tuotteita on kaupan hyllyissä lukemattoman paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti