tiistai 29. lokakuuta 2019

Kolahdus, itku, huuto: mun silmälasit meni rikki

No niin, tänä syksynä on ollut melkoisen monta (ihan saatanan monta liikaa) tapaturmaa.
Nipsu yritti kurottaa uuden lipaston päältä jotain tavaraansa. Kun hän ei ylettänyt sinne, niin kekseliäänä avasi yhden laatikon ja pikkuisen otti siitä vauhtia. Näin siis pääteltiin poikien kertomuksen perusteella tapahtuneen. Minä kuulin hirveän rysähdyksen ja sen jälkeisen huudon. Kun pääsin tapahtumapaikalle, lipasto oli kaatuneena lattialla ja poika sen vieressä. Tässä kohtaa oli suuri onni matkassa: kukaan ei jäänyt alle.

Sitten oli yksi lasinen koruastia, joka rikkoutui vessan laattalattialle ja paikalla "sattui" olemaan alaston pikkupoika. Tästäkään ei koitunut mitään henkilövahinkoja.

Niin ja sitten nuo silmälasit. Kolmen viikon sisään kolmet rikkinäiset rillit. Yhdellä ja samalla pojalla. Ekat lasit menivät rikki edellisen kirjoituksen kaatumisen ja aivotärähdyksen yhteydessä. Silloin otettiin käyttöön vanhat lasit. Noooo. Sitten poika tippui keinusta nämä varalasit päässään. Ja sanka poikki.

Sitten tänään illalla. Uudet, ehjät sangat olivat olleet päässä 6 päivää! Monta kirosanaa tähän, kiitos! 6 päivää!

Veli kaatoi vahingossa keittiön tuolin veljen päälle, joka oli lattialla keräämässä leluja. Tuoli ilmeisesti osui suoraan silmälasien sankaan ja naps.

Ei voi muuta kuin nauraa. Itkeminen ei tähän hetkeen nyt auta. Viini auttaa. Ja karkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti