sunnuntai 30. syyskuuta 2018

Kenkäahdistus

Tiedätte ehkä, kuinka vaikeaa on löytää lapselle sopivat kengät. No yritäpä löytää sopivat kengät, kun niihin pitää laittaa vielä dafot (eli muoviset tuet). Muutama hikipisara ja kirosana on taas vuodatettu asian tiimoilta.Viime keväänä löysin sattumalta kahdella eurolla kirpparilta crocsin tennarityyliset kengät, jotka on suhteellisen helppo laittaa dafojen päälle. Nyt piti löytää uudet syksy/talvikengät. Kumisaappaat ovat pahimmat mahdolliset erityistä tukea tarvitsevan lapsen jaloissa, koska ne eivät tarjoa mitään tukea nilkoille ja heiluvat jaloissa. Tarkoituksena oli etsiä kengät, jotka pitäisivät edes hieman kosteutta, että niitä voitaisiin käyttää myös märemmillä keleillä.

Voi kiesus taas kerran. Iso kauppakeskus ja sen kaikki kaupat. Ostin kahdet kengät (mulla oli toinen dafo kaupassa mukana sovituksen tueksi), niitä testattiin ja ne palautettiin. Ostin taas yhdet, ne vaihdettiin kokoa pienempään, mutta lopputulos on nyt hyvä. Vaaleanpunaiset talvikengät, joiden pitäisi olla vedenkestävät. En viitsi ostaa yhden tai kahden kuukauden takia erikseen vk-kenkiä, menköön jätkä noilla samoilla kengillä. Kovemmilla pakkasilla ei kuitenkaan voi dafoja käyttää, koska jalat palelevat niissä. Joten vielä pitää hankkia kuomat pakkaskeleille.

Ja sitten olisi vielä Niiskun kenkien hankinta. Just nyt ei pysty. Tästäkin ostosreissusta toipuminen vaatii viinilasillisen tai kaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti