maanantai 6. elokuuta 2018

Haikeus

Eilen illalla ajelimme kotiin mökiltä, jossa olimme olleet viikonlopun vietossa. Aurinko laski ukkospilvien taakse ja taivas oli mahtavan näköinen. Minuun iski valtava haikeus. Kesä on ohitse. En halua.Lauantai-iltana mökillä oli kova ukkosmyrsky ja lämpötila laski nopeasti. Seuraavana aamuna eli sunnuntaina minun piti jo laittaa huppari päälleni, mutta onneksi aurinko jaksoi jälleen iltapäivällä lämmittää. Sunnuntaina illalla teimme poikien kanssa tämän kesän viimeiset iltapesut laiturilla ennen kotimatkalle lähtöä. Voi kuinka rakastankaan noita laituripesuja! Helteellä emme ole jaksaneet lämmittää saunaa joka ilta, kun on voinut vaan heittää vaatteet pois ja käydä laiturilla pesulla.

Voi miksi tämä kesä ei voinut jatkua loputtomiin? Tuntuu siltä, että opimme poikien kanssa vasta hetki sitten löytämään hyvän lomafiiliksen ja nauttimaan olostamme ilman turhaa stressiä.

Tänään Niisku oppi ajamaan polkupyörällä ilman apupyöriä. Polkupyöräily ei ole kiinnostanut häntä koko kesänä, mutta tänään jätkä lähti polkemaan. Ja saman tien hän pyöräili 1,5 tuntia kotipihan asfalttia ympäri.Huomenna töihin. Aaaarrghh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti