maanantai 30. heinäkuuta 2018

Viimeiset lomapäivät

Voi nyyh, mulla alkaa työt viikon päästä. Isimies on ollut jo reilun viikon töissä. Heinäkuu on mennyt ihan supernopeasti. Ollaan tehty paljon monenlaista, joista seuraavaksi kuvien muodossa lyhyt yhteenveto.

Mökki: kesäkeittiön viimeistelyä, mutta myös helteestä nauttimista ja vesileikkejä. Jos voisin, asuisin näin kuumalla vain mökillä, siellä ei ole lainkaan tukalaa.
Oulun reissu: lähdettiin matkaan mökiltä ja ajettiin yhden välipysähdysyön taktiikalla hitaasti pohjoiseen. Kahtena päivänä googlen mukaan olisi ollut molempina 3 tunnin ajomatka, mutta me saatiin kulumaan 2 x 6-7 tuntia, kun ei ollut kiire. Tulin poikien kanssa junalla takaisin kotiin, 6 tunnin junamatka helteessä meni kivasti.

Porin reissu kolmistaan: Yyterissä kahtena päivänä, pojat alkavat viimeinkin tottua veteen. Navan yläpuolelta ei saa kastua, mutta veteen voi mennä polvia myöten ilman huutamista.

Puuhamaassa 7,5 tuntia: uuvuttavaa vanhemmille, mutta lapsista superhauskaa (kun ensin oltiin päästy peloista ja totuttu paikkaan).

Luonnontieteellinen museo: todella kiva vierailu tämäkin, pojat nauttivat suunnattomasti.Muuta ei-niin-mukavaa: yksi ensiavussa liimattu päänhaava Nipsulla, yksi ampiaisenpisto Niiskulla, kaksi pahentunutta ummetusta, kaksi vaipoissa olevaa poikaa (koska stressi, runsas juominen tai mikälie, mitään edistymistä tällä rintamalla ei ole ollut, ainoastaan hirveitä takapakkeja).Ei kommentteja:

Lähetä kommentti