perjantai 1. kesäkuuta 2018

Siitäkin selvittiin

Kaksi kiireisintä viikkoa töissä. Olin aikatauluttanut omat tekemiset tarkasti, että ehdin hoitamaan kaiken ennen loman alkamista.

Pojat tulevat kipeäksi. Taloyhtiön puolesta tulee akuutteja hoidettavia asioita liian monta. Kesäkeittiön toimitus mökille ja siihen liittyvät noin miljoona asiaa painavat päälle.

Yöunet on menetetty. Päässä suhisee taas.


Mutta nyt huokaisen syvään. Kaikki järjestyy. Työt sain tehtyä ennätysajassa iltaisin, kun pakenin kotoa kirjaston hiljaiseen tilaan tuijottamaan läppärin ruutua. Poikien laryngiitit/kuumeet/flunssat ovat toivottavasti voiton puolella, enää jännitetään mahdollisia korvatulehduksia ja muita jälkitauteja. Taloyhtiön akuuteimmat paperit ovat hoidettu, muut voivat odottaa ensi viikkoon.

Kesäkeittiön osat tulevat mökin pihalle ehkä maanantaina, pohjaa ei ole tehty, mutta ei sillekään mitään voi.

Sunnuntaina alkaa mun loma. Poikien viimeinen päiväkotipäivä oli eilen, kävimme yhdessä vain hakemassa kaikki heidän tavaransa, kunto ei vielä sallinut hoitoon jäämistä. Kun pääsimme päiväkodin varavaate-, kurahousu-, kokovuodenpiirustukset - kuorman kanssa kotiin (pyörän peräkärry oli umpitäynnä), tajusin, että en ollut kunnolla kiittänyt avustajaa menneestä kaudesta. Vuoden mutsi -palkinto taas kerran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti