lauantai 21. huhtikuuta 2018

Pompi, äiti, pompi!

Vihdoinkin kevät.

Viimeiset kaksi viikkoa ovat vierähtäneet tiiviisti akselilla työpaikka-koti-päiväkoti-ruokakauppa. Viikko sitten lauantaina oli pieni poikkeus tästä, kun MLL:n hoitaja oli poikien kanssa kuutisen tuntia ja me karattiin Isimiehen kanssa Messukeskukseen Kevätmessuille. Tarkoituksena oli katsastaa nopeasti messujen tarjonta kesäkeittiöiden osalta ja mennä sen jälkeen rauhassa syömään. Lopulta olimme koko ajan messuilla tankaten välillä skumpalla ja lopuksi ennen kotiinlähtöä vielä kakuilla. Kevätmessut olivat loistava inspiraation lähde mökkikautta ajatellen. Loppujen lopuksi tilasimme tällä viikolla kesäkeittiön mökille, joten nyt pitäisi saada mökkikunnalta toimenpidelupa uutta rakennusta varten. Suunnitelmissa on myös muuripadan hankinta pihalle (käytettynä, jos vain löytyy), kompostoivan puuceen pystytys, myös moottorisaha tykötarpeineenkin on ostoslistalla.

Kotonakin on kevätkausi avattu. Kävimme koko perheen pyöräretkellä viikko sitten. Niisku lähti matkaan potkupyörällään ja Nipsu suostui tulemaan pyörän peräkärryn kyytiin ilman sen suurempia taivutteluja. Nipsu selvästi ymmärtää sen, että hän ei osaa potkutella omalla nelipyöräisellään kovaa vauhtia. Toivomme hartaasti, että Nipsu saa apuvälinekeskuksesta oman polkupyörän pian, lähete tästä on laitettu eteenpäin jo marraskuussa. Nipsu sai uudet dafot ja normaali kenkäkriisi uusiin dafoihin liittyen on taas kärsitty viime viikkojen aikana. Voi että se on joka ikinen kerta yhtä suurta tuskaa löytää kengät, jotka mahtuvat dafojen päälle olematta kuitenkaan liian isot.

Naapurin trampoliinikin on päästy korkkaamaan tämän kevään osalta. Hoidin iltajumpan omalta osaltanikin trampoliinissa eilen, kun innostuin mukaan poikien pomppuihin. Kannustushuudot kuuluivat varmasti koko kortteliin ja mikä tärkeintä: vahinkoja ei mulle tällä kertaa tullut! Just niin. Puhun juuri "niistä lihaksista". Pienellä keskittymisellä onnistui isotkin pomput kuivilla housuilla. Hyvä minä! Pompi, äiti, pompi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti