perjantai 6. lokakuuta 2017

Kun kroppa pettää

Saanko esitellä uuden ystäväni persereikätyynyn.Se kotiutui meille viime viikolla. Yhden illan raivoisan googlaamisen tuloksena tilasin sen UK:n Amazonista, ja se saapui alle kahdessa vuorokaudessa. Olisi tuotu erikoispikana kotioven taakse, mutta koska kukaan ei ollut kotona, niin se haettiin lähimmästä postista. Kaikki tämä puoleen hintaan siitä, mitä suomalainen verkkokauppa tarjosi.

Miksi tuo hienolta nimeltään coccyx pillow sitten on uusi ystäväni? Viimeisen kahden ja puolen kuukauden aikana olen istunut suurimman osan hereilläoloajastani. Ajanut autolla, istunut kirjoittamassa tai lukemassa. Häntäluuni pahoitti mielensä tästä ja alkoi vihoitella.

Läppärillä on melkoisen hankalaa kirjoittaa muuten kuin istuen ilman sähköpöytää (onneksi sellainen löytyy opinnäytetyöpaikastani).

Viimeisen kahden vuoden aikana olen ostanut kaksi kertaa jäsenyyden kuntosalille ja heittänyt rahani hukkaan. Ennen lapsia urheilin säännöllisesti ja rakastin erilaisia jumppia ja salilla käyntiä. Poikien syntymän jälkeen en vain ole saanut liikunnan kipinää uudestaan syttymään. Nyt päätin aloittaa lempeämmällä metodilla: hotjooga. Eilen aamulla kävin ensimmäistä kertaa ja tänään menen uudestaan. Häntäluuni oli samaa mieltä kanssani siitä, että jotain pitää tehdä. Sekin tykkäsi joogasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti