torstai 15. kesäkuuta 2017

Ylämäen jälkeen tulee aina alamäki

Jos viime viikon perjantai oli karmea päivä, niin viikonloppuna ja tällä viikolla on ollut monta kivaa päivää.


Olemme viettäneet mahdollisimman paljon aikaa ulkona, mikä helpottaa kiukkuamista puolin sun toisin. Kuivaksi opettelussa on ollut välillä muutama parempi päivä, tämäkin asia näyttää menevän vuoristorataa. Muutamana aamuna olen saanut nukkua jopa kahdeksaan asti, kun pojat ovat nukkuneet univelkojaan pois. Nämä myöhään aloitetut aamut lupaavat aina myös parempaa päivää, koska silloin iltapäivän ja illan väsymysraivareita on vähemmän.

Olimme tänään Lastenlinnassa Niiskun keskoskontrollissa. Jätkä ei suostunut näyttämään neurologille ja fyssarille, miten osaa juosta ja hyppiä, mutta muuten käynti meni hyvin. Poikien ollessa toisessa huoneessa keskustelimme Niiskun aistiyliherkkyyksistä. Saimme lähetteen lastenpsykiatriselle polille, joka on erikoistunut juuri keskosten ruokailuongelmiin. Neurologi sanoi vielä ihanasti, että heihin voi aina ottaa yhteyttä, jos tulee muita ongelmia, eikä tarvitse odottaa seuraavaa käyntiä. Olen niin onnellinen, että meillä on kontakti Lastenlinnaan.

Huomenna lähdemme viettämään viikonloppua Naantaliin ja Turkuun. Suuntana on ainakin Muumimaailma, säiden mukaan myös muuta kivaa ulkotekemistä. Viikonlopusta tulee siis varmasti mahtava!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti