maanantai 9. tammikuuta 2017

Viiden tähden tunnelmia

Me pyrittiin tekemään tästäkin lomareissusta järkevän hintainen. Emme siis majoittuneet meren rannalle ökykalliisiin hotelleihin. Emmekä myöskään halvempiin hotelleihin kauemmas rannasta. Halusimme huoneiston, jossa on erillinen makuuhuone ja jonkinlainen keittiö. Löysin melko helposti kohtuuhintaisen ison huoneiston, ja ekstrana siinä on pyykinpesukone. Aamu- ja iltapalojen laitto on helppoa huoneistossa ja jo siinä säästää melkoisesti. Ja sitä pyykkiä tulee sen verran, että kone on pyörinyt jo pari kertaa. Huoneisto on talossa, missä on katolla uima-allas, mutta se ei ole lämmitetty eikä erillistä lastenallasta ole.

Ensimmäisen rantapäivän kävimme viettämässä yleisellä rannalla viime viikolla, siellä oli hyvät peruspalvelut eli suihkut, vessat, kioskit, ravintola, leikkipaikkoja sekä aurinkotuoleja. Halusimme testata myös paremman luokan rantameininkiä. Vietimme tänään koko päivän Sheraton-hotellissa. Sinne sai ostaa erillisen päiväsisäänpääsyn. Lapset olivat ilmaisia ja yllätyksenä naisille oli erikoistarjouksena halvempi sisäänpääsy sekä lisäksi sain oman maksuni verran ostaa juomaa baarista. Ranta oli siisti, leikkipaikkana oli iso laiva, koko hotellin piha-alue oli upean näköinen. Kävimme syömässä lounaan seisovasta pöydästä, ja lapset olivat taas ilmaisia. Ruoka oli aivan mahtavaa! Pitihän sitä ottaa myös lasit viiniä, kun tämän ainoan kerran koko loman aikana sitä oli tarjolla. (Dubaissa alkoholia tarjoillaan ainoastaan hotelleissa.) Upea päivä kaiken kaikkiaan. 



Monta kertaa tämän reissun aikana on tullut mieleen, kuinka iso asia se on, että Nipsu osaa seisoa ja kävellä. Poikien kanssa pystyy tekemään niin paljon enemmän asioita kuin aiemmin. Nipsu käveli eilen liukumäen portaita ylös itse kaiteesta kiinni pitäen ensimmäistä kertaa elämässään. Aivan mahtavia edistysaskeleita lyhyen ajan sisällä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti