tiistai 31. toukokuuta 2016

Vilkas viikonloppu

Ilmeisesti Nipsu säästyi rokolta, jonka Niisku viime viikolla sairasti. Ilmeisesti oli myös kyseessä vauvarokko, koska mitään rakkuloita ei sitten ilmestynytkään, jalkapohjien iho oli vain ihottuman peitossa. Ummetuskin on jollakin lailla hallinnassa, joten meillä oli mukava ja touhukas viikonloppu.

Lauantaina olin aamupäivän siivouspäivän merkeissä myymässä lasten vaatteita. Jotain sain kaupaksi, mutta edelleen varastossa on monta kassillista pieneksi jäänyttä vaatetta. Iltapäivällä olimme poikien serkun syntymäpäivillä. Ilta kului rattoisasti pihalla pelaillen. Sunnuntaina olimme monikkoperheyhdistyksen kesäpäivillä. Siellä oli hevosajelua, jättisaippuakuplaesitys ja muuta kivaa lapsille. Pojat tyytyivät katsomaan hevosia. Hauskinta oli kuitenkin lentokoneiden bongaus. Tässä molemmat ovat tulleet todellisiksi ammattilaisiksi. Heti kun lentokoneen ääni jostain kuuluu, niin sormet osoittavat taivaalle.

Viikon päästä alkaa cp-liiton sopeutumisvalmennuskurssi. Alustava ohjelma tuli jo kotiin. Kurssilla on vanhemmille erikseen ohjelmaa, minkä aikana lapsia hoitaa kurssin hoitajat. Ilmeisesti hoitajien on tarkoitus useimpina päivinä myös syöttää lapsille lounas ja vanhempien lounas on erikseen. Vanhemmilla on yhtenä päivänä myös vapaailta. Toisaalta odotan innolla kurssia, sieltä saatua tietoa cp-vammasta ja vertaistukikeskusteluja. Toisaalta mietityttää miten pojat suostuvat jäämään vieraiden ihmisten hoitoon. Jokaisena päivänä on kuitenkin perheiden yhteistäkin tekemistä, joten eivät pojat montaa tuntia päivässä meistä ole erossa. Ihanaa päästä viikoksi täysihoitoon, ei ruuanlaittoa eikä siivousta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti