sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Metsäretki

Olen innokas luonnossa liikkuja ja haluaisin tartuttaa saman innon poikiin. Vuosi sitten kesällä teimme lyhyitä kävelyretkiä metsässä pojat manducoissa, pilttipurkit lämpenivät silloin hyvin nuotiolla.

Eilen vappuaattona kokeilimme käytettynä ostettuja kantorinkkoja. Teimme lyhyen metsäretken, vain parin kilometrin mittaisen, jotta pojat tottuisivat rinkassa olemiseen. Emme ottaneet metsään edes eväitä mukaan, vaan menimme lounastamaan läheiselle sukulaisten mökille. Retki sujui kivasti, pojat eivät kitisseet ollenkaan. He katselivat ja osoittelivat kaikkea näkemäänsä, rinkoissa on juuri se hyvä puoli, että niistä on hyvä näkyvyys. Pieni puro ja purossa ollut "vesiputous" olivat tämän retken huippukohtia.


Kesän mittaan pääsemme toivottavasti retkeilemään enemmänkin. Tänään oli jo mitä mahtavin ilma, ulkona tarkeni olla ilman hanskoja, mikä selvästi lisäsi poikien viihtyvyyttä. Autoilla pääsi leikkimään takapihan terassilla ihan eri tavalla. Grillikausikin tuli samalla avattua, kun grillasimme iltapalaksi pekoniin käärittyjä parsoja (pojille se sama tylsä kaurapuuro...). Voi kunpa kesä tulisi pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti