perjantai 22. huhtikuuta 2016

Vapaapäivä

Isimiehellä oli vielä yksi pitämätön vapaapäivä, joka on siis tänään. Samalla se tarkoitti myös mulle vapaata. Lähdin kotoa heti kun pojat oli saatu päikkäreille (tai itse asiassa he jäivät pelleilemään sänkyihinsä mikä on ihan uusi juttu unitaisteluissa). Ensin menin Flamingo Spahan lillumaan altaisiin ja nautin lasin skumppaa mudcaken kera. Vähän shoppailua kylpemisen jälkeen ja illaksi on tiedossa lisää hauskanpitoa. Menen ystävän kanssa syömään tapaksia ja Juha Tapion keikalle nauttimaan hyvästä musiikista.

Vaikka yhteisestä lomareissusta on aikaa vain muutama viikko, niin hermot on olleet tosi kireällä poikien nukkumisten tai nukkumattomuuden vuoksi. Tämä ilta antaa taas lisää pitkää pinnaa, jotta jaksan olla rauhallinen ja johdonmukainen äiti.

Kesällekin on tiedossa mukavaa yhdessäoloa. Pääsemme kesäkuun alussa cp-liiton sopeutumisvalmennuskurssille. Viikko valmista ruokaa ilman siivousta ja siihen päälle vertaistukea ja lisätietoa cp-vammasta. Odotukset kurssin suhteen ovat jo nyt korkealla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti