perjantai 2. joulukuuta 2016

Vielä kuukausi

Varattiin loma. Ei meidän pitänyt, mutta kun...

Meillä oli jo alustavasti varattu Himokselta mökki viikoksi tammikuun alussa. No suunnitelmat sitten muuttuivat "ihan vaan vähän". Mä keksin tosi monta hyvää perustelua, miksi meidän kannattaa mennä tänä talvena lomalle lämpimään. Mm. mulla ei ole aavistustakaan, mitä teen ensi syksyllä/talvella. Saanko harjoittelupaikan, olenko uudessa työpaikassa, palaanko töihin vanhaan duuniin? Nyt jos koska meillä on mahdollisuus lähteä, kun mun opiskeluissakin on pitkä joululoma. 

Mä pääsin siis lempihommiini eli miettimään sopivaa lomakohdetta ja surffaamaan netissä eri vaihtoehtoja. Ehdottomasti lämpimään paikkaan. Kanarian saaret eivät ole keskitalvella tarpeeksi lämmin meille vilukissoille, koska siellä voi huonolla tuurilla olla alle 20 astetta koko lomaviikon ajan. Kaakkois-Aasia houkuttelee halpuudellaan, mutta vielä emme jaksa istua poikien kanssa niin pitkiä lentomatkoja. Vaihtoehtoja näiden karsintojen jälkeen ei jäänyt montaa. Kun vielä Norwegianilta bongasin kohtuuhintaiset lentoliput neljälle, niin suunnaksi varmistui Dubai. 

Olin siinä luulossa, että Dubai on ökykallis lomailupaikka. No niinhän se on, jos haluaa majoittua neljän tai viiden tähden hotelliin meren rannassa. Me halutaan majoittua niin, että makuuhuone on erillinen. Yleensä isoimmatkin perhehuoneet hotelleissa käsittävät vain yhden ison huoneen. Meille ehdoton edellytys lomamajoituksessa on se, että kun saamme pojat nukkumaan, niin me vanhemmat voimme rauhassa nauttia illasta toisessa huoneessa. Viikon vertailujen jälkeen varasin meille ylellisen 80 neliön huoneiston huoneistohotellista. Luksusta on mm. oma pyykinpesukone, joten matkalaukkuihin mahtuu huomattavan paljon ostoksia paluumatkalla. Ja kaiken tämän hinnaksi ei tule yhtään sen enempää kuin viime kevään Teneriffan lomamme, ja silloin pojat matkustivat sylipaikoilla. 

Vielä on tasan kuukausi aikaa lähtöön. Joulukuu menee nopeasti näissä haaveissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti