sunnuntai 7. elokuuta 2016

Kohta se alkaa...uusi arki

Huh. Kotona vihdoinkin. 8 yötä poissa kotoa, kolme yötä nukuttiin asuntoautossa, kilometrejä jäi taakse noin 1500. Pojat jaksoivat yllättävän hyvin, vaikka ihmiset ja paikat vaihtuivat koko ajan. Päiväunet jäivät monena päivänä lyhyiksi torkuiksi ja iltaisin rauhoittuminen vei pitkän aikaa. Molemmat sairastuivat flunssaan reissun lopuksi, ja se häiritsi yöunia, mutta muuten jätkät nukkuivat suhteellisen hyvin vieraissa ympäristöissä. Nipsun silmälappuhoitoa ei muistettu koko aikana; peukalotuki oli mukana, mutta ei käytössä; venytyksiä tehtiin joskus.

Ensi viikko on puolittain lomaa. Isimies on vielä viikon kotona, mutta päiväkotiharjoittelut aloitetaan keskiviikkona. Fysioterapeutti palaa myös lomalta ja hän tulee päiväkodin henkilökunnan kanssa palaveriin loppuviikosta.

Minulla on iso ja vaikea kirjatentti reilun viikon päästä, enkä ole ehtinyt/jaksanut lukea siihen juuri ollenkaan. Olen varannut itsepalvelukirppikseltä pöydän kahdeksi viikoksi ja kaikki lasten pieneksi jääneet vaatteet pitää hinnoitella ja viedä sinne myyntiin. Poikien päiväkotivaatteet pitää nimikoida. Ja ennen sitä miettiä, mitä hittoa niille laittaa päälle päiväkotiin.

Lomaltapaluuahdistus. Syön pussin pähkinöitä ja juon lonkeron. Luen blogeja pitkän tauon jälkeen. Huomenna... Ylihuomenna...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti